logo
Odpowiedz 
Witam na forum!
Autor Wiadomość
Karpin Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 1
RE: Witam na forum!
Witam, pochodze z moskwy, pracowałem ze spartakiem, ale ostatnio wywalili mnie z roboty:/ kiedys u nas na bazarkach sprzedawali kartridze i pokochałem Goala 3, chetnie z wami pogram!
27-08-2011 21:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Meczu Offline
Banned

Liczba postów: 57
Elo!! Witam starą ekipę jak i nowych użytkownikówUśmiech Jestem przekonany, że będzie nam się miło rozmiawiało i grało, ponieważ na pierwszy rzut oka forum wygląda estetyczniej, przejrzyściej i profesjonalniej od poprzedniego!
Pozdrawiam wszystkich!
27-08-2011 22:01
Przepierdalansko Offline
Tutejszy
**

Liczba postów: 55
Witam wszystkich Oczko jak wspominałem Andrzejowi forum pierwsza klasa Uśmiech na starym panował istny chaos jak na PKP. Udanych i skończonych turniejów jak na lekarstwo, administracja też nie zawsze chętna do rozwoju stronki, nieprzejrzystość działów Uśmiech jak znam Andrzeja i jego charakter, to pod tym względem będziemy tu mieć niezłą, profesjonalną organizację!
Pozdrawiam i życzę powodzenia w licznych turniejach Oczko
28-08-2011 9:27
Andreas Offline
Administrator

Liczba postów: 514
@Karpin: Witam Towarzysza Uśmiech Chętnie posłuchamy jak wyglądała scena Pegasusowa w Rosji. Też taka rozległa jak w Polsce?

@Meczu i Przep: Dzięki wielkie Język Mam nadzieję, że wszystko będzie OK
28-08-2011 14:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
essEE Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 5
Cześć wszystkim Uśmiech. Jestem essEE i kiedyś intensywnie interesowałem się serio kunią (Andrzej560 wie o co b. Uśmiech ) Stad też że ostatnio Andrzej do mnie napisał postanowiłem zacząć intensywnie pisać w Dziale "NES"

Mam 14 lat i pochodze z Krasnegostawu, moje japońskie imie to Kisitoffu, czyli Krzysztof :] Gram w Cs'a (4 lata) i od niedawna w Minecrafta (mam skina kunia ustawionego Duży uśmiech) Moja ulubiona gierka z seri Nekketsu jest Neketsu Kakou densetsu <33 Uwielbiam w nią ciupać. Interesuje się również penspinningiem. Mam nadzieje ze sobi tutaj z kims popykam przez neta w stare dobre pegasusowskie gierki Uśmiech
06-09-2011 19:27
Andreas Offline
Administrator

Liczba postów: 514
Witaj na forum Uśmiech

(06-09-2011 19:27)essEE napisał(a):  Mam nadzieje ze sobi tutaj z kims popykam przez neta w stare dobre pegasusowskie gierki Uśmiech

Od tego jest ta strona Uśmiech

P.S. Załóż temat o penspinningu, myślę, że zainteresujesz forumowiczów Język
06-09-2011 19:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jaras Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 12
Witam wszystkich!
Jestem Jarek. Lubie dobrą muzykę, dobre filmy i dobre gry Uśmiech
Kilka ulubionych pozycji:
-PC: Urban Terror, GTA, Interstate 76', Quake / Duke Nukem 3D / Doom,
-A500: Mortal Kombat, Lotus, Flashback,
-Nes: Double Dragon 3, Jungle Book, POW, Robocop 2, 3, Rush n Attack, Goal 3, Conra.

Mam nadzieję na znalezienie chętnych osób do gry online w Nesa, Mame, albo stare gry PC o których już wszyscy zapomnieli. Używam emulatorów: Jnes, Nestopia 1.40.
Pozdro!
15-09-2011 18:45
Szczecha Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 8
Dzieńdoberek Oczko

Ogólnie ludzie zazwyczaj nazywają mnie Marcinem - bo tak mam na imię - Szczecha jest ogólnie moim internetowym przezwiskiem (chyba tylko Slizgaczek mnie tak nazywa, no i ja).
Liczę sobie 17 wiosen i obecnie zajmuję się (rzekomo) nauką w LO. Pierwszy kontakt z NES miałem około 14 lat temu, kiedy moje siostry po raz pierwszy pokazały mi swój prezent na komunię - Pegazusa. Mam przebłyski w mojej dobrej, lecz krótkiej pamięci, że jak miałem ok. 5 lat już grałem w Contrę, Tanks, Arkanoida i Super Mario Bros.
Pegazus mieszka obecnie u mojej babci, ale nie jest użytkowany. Mam za to Nestopię, gdzie w wolnych chwilach grywam głównie w Contrę, Tetrisa, US Volleyball i Megamana.
Oprócz gier na NES'a grywam też często w Football Managera (zapalony fan serii), serię Mount & Blade oraz rFactor.
Nie gram zawodowo, gram tylko w celach rekreacyjnych, relaksacyjnych
i z powodów nostalgicznych i namowie kumpla Oczko

To chyba byłoby na tyle. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Uśmiech
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-2011 13:36 przez Szczecha.)
08-10-2011 12:12
Slizgu Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 23
howgh bracia!
na imię mi Dawid, jestem bliskim kumplem Szczechy ( a no chodze z nim do tej samej klasy w LO)mozna powiedziec ze pegazus to pol mojego dziecinstwa, zawsze chetine wracam do tych wszystkich starych dobrych gier. Jedna z moich ulubionych stala sie wlasnie owa siatkowka (championshipvball) aczkolwiek nie gralem w nia wczesniej Oczko moj pierwszy kontakt z ta gra rozpoczal sie pod koniec zeszlego roku.

Pozdrawiam.
08-10-2011 13:05
Patrichi Offline
Super Moderator

Liczba postów: 166
Witam wszystkich "ulubieniaczy" gier NESowych.Jestem nowym chłopaczyskiem dołączającym do elity.Jak spoglądam na to forum,to myśle ze jest bardzo ciekawe poniewaz oparte jest na sieciowym graniu w gry z pegasusa(i nie tylko).Pamietam dawno temu czasy tej piekielnej maszynki na dyskietki(cardridże).Miałem wpierw szarego pegasusa z krwi i kości lecz niestety szczęście po paru miesiącach mineło bo spalił sie zasilacz.Lecz jednak po monotonnym oglądaniu telewizora i pogodzenia sie z braku urządzonka,dostałem prezent w postaci czarniutkiego z niebieskimi napisami PEGASUSA.Bardzo mnie to ucieszyło w młodosci.Pamiętam prawie wszystkie gry,dyskietki ,cardridże(popularny 168 in 1),poczawszy od składanek (4 in 1 itd..) , Adventure Island a kończąc na 'Złotych cardridżach'.Myśle że będe miło sie czuł na tym forumowisku.

Pozdrawiam wszystkich tych co mieli takie szczescie pegasusowe Uśmiech i tych nowych i tych jak widac"starych".
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2012 0:09 przez Patrichi.)
10-02-2012 13:28
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Theme Created By Endowment Policies, © 2008-2026.